Lees voor

Woonlocatie hoeve Haagsittard

  • Westelijke Mijnstreek
  • Haagsittard 25, 6137 LE, Sittard

In een mooie, landelijke omgeving in Sittard ligt de hoeve Haagsittard. Hoeve Haagsittard biedt een veilige, beschermde woonomgeving voor volwassenen met psychiatrische en/of meervoudige problematiek. Met begeleiding wordt toegewerkt naar meer structuur in de dag en indien mogelijk, zelfstandigheid.

Over hoeve Haagsittard

Hoeve Haagsittard beschikt over drie gemeenschappelijke woonkamers met keuken waar de bewoners elkaar ontmoeten. De locatie heeft 34 kamers, allen met een eigen toilet en doucheruimte. Gelegen op een rustige plek aan de rand van een woonwijk, beschikt hoeve Haagsittard over een prachtige binnenplaats, waar het lekker vertoeven is met elkaar. Daarnaast liggen zowel de Jumbo als de bakker op loopafstand. 

Wonen bij hoeve Haagsittard

Hoeve Haagsittard biedt een combinatie van 24-uurs begeleiding en wonen in een beschermde omgeving om de draad van het leven weer op te pakken. Stabilisatie en, indien mogelijk, verhoging van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn hierbij de uitgangspunten. Daarbij aangevuld met een zinvolle daginvulling of deelname aan dagbesteding. 

Wanneer kom je in aanmerking? 

Je komt in aanmerking voor een woonplek op hoeve Haagsittard als je een WMO, FZ of WLZ-indicatie hebt. 

locatie sfeerimpressie
Xander neemt je mee naar hoeve Haagsittard!

Meer weten of je aanmelden? 

Heb je vragen over wonen in hoeve Haagsittard? Bel dan naar onderstaand nummer. Wil je je aanmelden? Stuur ons dan een
e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.