Lees voor

Woonlocatie Limburgerstraat

  • Maastricht & Heuvelland
  • Limburgerstraat 72, 6267 CG, Cadier en Keer

Woonlocatie Limburgerstraat 72/74 ligt in Cadier en Keer, naast het Keerhoes. Je kunt vanuit hier zo de natuur in stappen voor een frisse wandeling. Verder liggen de winkels op loopafstand, waardoor je snel een boodschap kunt doen. Op de Limburgerstraat wonen 13 mensen met een psychische kwetsbaarheid (mannen en vrouwen) verdeeld over twee woonhuizen.

Over woonlocatie Limburgerstraat

De twee woonhuizen hebben een eigen voordeur, maar zijn met elkaar verbonden. Elke bewoner heeft een eigen kamer. Verder hebben de woningen een woonkamer, keuken, badkamer en tuin. Hier kunnen de bewoners samen koken, eten, TV kijken, ontspannen of gezelschapsspellen spelen. Dagelijks worden er koffie momenten georganiseerd door en met de bewoners. Ook wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten. Als je meer wil groeien in je zelfstandigheid, kun je ook zelf koken. Wij denken graag met je mee wat bij jou past.

Wonen bij locatie Limburgerstraat 

We vinden het belangrijk dat iedereen iets bijdraagt voor een fijne woonsfeer. Zo heeft elke bewoner een corvee taak in huis om de woonomgeving schoon en netjes te houden. Verder helpen we je een passende daginvulling te vinden, zodat je structuur krijgt en iets hebt waarvoor je met plezier opstaat. Ook organiseren we graag leuke activiteiten voor in de vrije tijd waarbij de bewoners ideeën mogen aandragen. 

Wonen binnen de Limburgerstraat hoeft niet voor altijd te zijn. Als je graag wil toewerken naar een stabielere basis en meer zelfstandigheid, dan helpen we je daarbij. Vanuit daar kunnen we verdere stappen maken naar zelfstandig(er) wonen. Zo heeft iedereen zijn persoonlijke doelen waar we aan werken. 

Wanneer kom je in aanmerking? 

Om te kunnen wonen op de Limburgerstraat heb je een indicatie rondom Beschermd Wonen nodig vanuit de WLZ (Vanaf pakket 1), WMO (Beschermd Wonen Licht) of een Forensische indicatie (BW). 

locatie sfeerimpressie
Lissy neemt je mee naar woonlocatie Limburgerstraat!

Meer weten of je aanmelden? 

Heb je vragen over wonen in woonlocatie Limburgerstraat? Bel dan naar onderstaand nummer. Wil je je aanmelden?
Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.