Lees voor

Woonlocatie Oude Maasstraat 93-95

  • Maastricht & Heuvelland
  • Oude Maasstraat 93-95, 6229 BC, Maastricht

Woonlocatie Oude Maasstraat 93-95 is gelegen in Heugem te Maastricht, vlak bij de Maas. Heugem is een natuurrijke en rustige omgeving in Maastricht. Er zijn voldoende winkels op 5 à 10 minuten loopafstand. Daarnaast heb je de mogelijkheid te genieten van de natuur langs de Maas. In de directe omgeving hebben we meerdere participatieplekken in het kader van dagbesteding en vrijwilligerswerk. Deze woonlocatie is geschikt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zelfstandig leven en eigen regie zijn belangrijke uitgangspunten.

Over woonlocatie Oude Maasstraat 93-95

De locatie beschikt over 11 studio's waarvan 3 gelijkvloers. Deze 3 studio's zijn geschikt voor bewoners met mobiliteitsproblemen. De overige 8 studio's zijn bereikbaar met trap en/of lift. Alle studio's hebben een eigen keuken, badkamer en balkon. We delen een gemeenschappelijke ruimte waarin we gezamelijke momenten organiseren. Daarnaast hebben we een mooie tuin en moestuin waar we allemaal gebruik van mogen maken.

Wonen bij locatie Oude Maasstraat 93-95 

Locatie Oude Maasstraat 95 is een beschermde woonvorm met studio’s voor 11 bewoners met een psychiatrische kwetsbaarheid. Het is een 24-uursvoorziening waar begeleiding in de nabijheid en op afgesproken tijden aanwezig is. Samen met de bewoners werken we toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven, waarbij we waar nodig ondersteunen.

Wanneer kom je in aanmerking? 

Je komt in aanmerking voor een studio wanneer je wilt toe werken naar zelfstandigheid maar toch nog net een stukje ondersteuning nodig hebt. Zowel met een WLZ, WMO of forensische beschikking. 

locatie sfeerimpressie
Isaura neemt je mee naar woonlocatie Oude Maasstraat 93-95!

Meer weten of je aanmelden? 

Heb je vragen over wonen in de Oude Maasstraat 93-95? Bel dan naar onderstaand nummer. Wil je je aanmelden? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.