• smartphone
  • beeldhorloge
  • laptop

Digitale begeleiding

De samenleving digitaliseert steeds meer. Bankzaken regelen we online, treintijden checken we via de app. Smartphones, tablets en internet zijn steeds meer onderdeel van het dagelijks leven. Wil jij je begeleiding op een eigentijdse manier inrichten? Naast de traditionele begeleiding bieden we ook digitale begeleiding aan. Dit kan bijvoorbeeld door middel van beeldcontact via een beeldbelprogramma of het gebruik van een digitaal wijkportaal.

Doel
Op een innovatieve wijze kwalitatief goede en flexibele ondersteuning op maat aanbieden aan volwassenen die (nog) niet is staat zijn om geheel zelfstandig te wonen en leven. Digitale begeleiding wordt in alle gevallen geboden in combinatie met persoonlijke (face tot face) begeleiding.

Voor wie?       
Begeleiding via beeld is geschikt voor alle cliënten die in hun eigen woonomgeving begeleiding krijgen. Door gebruik te maken van digitale begeleiding kunnen onze begeleiders regelmatig korte afspraken met jou inplannen. Ook kun je zelf in samenspraak met je begeleider eenvoudig contact leggen op momenten dat je dat nodig hebt.

Heb je hier vragen over? Vul dan het online reactieformulier in of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanhef*

Hoe heb je ons gevonden?*

 


Deel deze pagina