Recreatieve dagbesteding

Is een plek op de reguliere arbeidsmarkt en/of arbeidsmatige dagbesteding niet haalbaar, maar wil je er wel alles aan doen om stapjes vooruit te maken en mee te doen in de samenleving? Of ben je al wat ouder en is werken niet meer voor jou weggelegd, maar wil je wel graag lekker bezig blijven? Dan is recreatieve dagbesteding misschien iets voor jou.

Doel
Het binnen een veilige en overzichtelijke omgeving aanbieden van een recreatief (dag)programma, om cliënten die niet in staat zijn werk of (arbeidsmatige) dagbesteding te verrichten toch een zinvolle, prettige daginvulling te bieden. Sociale activering en actief meedoen in de samenleving zijn hierbij belangrijker dan prestaties en resultaten.

Voor wie?
Voor iedereen die (tijdelijk) niet in staat is om werk of arbeidsmatige dagbesteding te verrichten, maar wel behoefte heeft aan een zinvolle, prettige daginvulling. Of het nu gaat om (therapeutische) ontspanning, sport, spel en creatieve activiteiten, of om educatieve trainingen en workshops, wij zoeken, samen met jou, naar een zinvolle dagbesteding die helemaal bij jou past.

Ondersteuningsaanbod
Onze ondersteuning omvat zoal:

  • sport en spel; 
  • creatieve activiteiten;
  • buitenactiviteiten;
  • educatie, cursussen en trainingen;
  • therapeutische ontspanning.

Heb je hier vragen over? Vul dan het online reactieformulier in of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanhef*

Hoe heb je ons gevonden?*

 


Deel deze pagina