Zelfhulptraining voor mantelzorgers (Mondriaan)

Onze samenwerkingspartner Mondriaan biedt gratis, online ondersteuning aan familie en naasten van mensen met een psychische aandoening door middel van de online zelfhulptraining ‘Betrokken Omgeving’.

Deze training kan inzicht bieden in jouw rol als mantelzorger en leert je vaardigheden om beter om te kunnen gaan met lastige situaties. Thema’s zoals communicatie, grenzen stellen, de effecten van negatieve denkpatronen en sociale steun komen aan bod. Elk thema geeft een handvat om de praktische en/of emotionele problemen die een rol kunnen spelen bij mantelzorg, beter aan te kunnen.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor mantelzorgers: volwassenen die onbetaald zorg verlenen aan een naaste (bijvoorbeeld familie of een partner) met psychische problemen. Het is een gratis, preventieve en ondersteunende training die zelfstandig, online, anoniem en zonder inmenging van Mondriaan wordt doorlopen.

Voor meer informatie kun je de folder Zelfhulptraining voor mantelzorgers van Mondriaan lezen of op de website van Mondriaan kijken.   

Wil je direct deze zelfhulptraining volgen? Klik dan hier om een account aan te maken en te starten met de training.

Heb je andere vragen? Vul dan het online reactieformulier in of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanhef*

Hoe heb je ons gevonden?*

 


Deel deze pagina