Weten of je bij ons past?

Wij werken vanuit onze kernwaarden en wanneer je bij ons komt werken, verwachten we dat ook van jou. Onze kernwaarden bepalen ons dagelijks handelen, onze ondersteuning en ons werk.

Passie

Oprecht kijk je naar de mens tegenover je. Wat heeft hij of zij nodig om weer vol zelfrespect de regie in eigen hand te nemen en als volwaardig burger deel uit te maken in de maatschappij? Die vraag zorgt er dagelijks voor dat het vuur in jou gaat branden.

Innovatie

Onze focus ligt niet op de problemen die op ons pad zullen komen. We steken onze energie liever in het bedenken van vernieuwende oplossingen. Samen met ons spring je moeiteloos mee in op nieuwe behoeften. Het verlaten van gebaande paden geeft jou energie.

Verbinden

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Als netwerkorganisatie nemen we het initiatief om alle kennis en expertise van mensen en organisaties te bundelen. Jij begrijpt als geen ander dat je alleen door samen te werken het hoogste doel bereikt.

Ondernemen

Kan niet, bestaat niet. Wanneer het moet veranderen wij muren in deuren. Net als wij zie je overal kansen en kom je in actie. Eigen verantwoordelijkheid en zelfregie stimuleren wij bij onze cliënten, maar verwachten we van jou.


Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten en ben je klaar voor je volgende carrière stap? Bekijk onze vacatures!

Deel deze pagina