Lees voor

Juridische fusie LEVANTOgroep en NOVIzorg

Graag brengen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen LEVANTOgroep. Met ingang van 1 januari 2024 zijn Stichting LEVANTOgroep, Stichting NOVIzorg en Stichting LEVANTOgroep-NOVIzorg juridisch gefuseerd en zullen we samen verder gaan onder één Stichting LEVANTOgroep.

Volgende stap na bestuurlijke fusie

Twee jaar geleden zijn LEVANTOgroep en NOVIzorg bestuurlijk gefuseerd. Door een samengaan van bestuurlijke en ondersteunende lagen is er vanuit een gezamenlijke visie gewerkt en kennis en kunde gedeeld met elkaar. Door deze samenwerking zien we dat we nog beter aan onze maatschappelijke opdracht kunnen voldoen. Wel is er nog winst te behalen op het gebied van efficiëntie en het verlagen van de administratieve lasten. Daarom versterken we onze samenwerking door juridisch te fuseren.

Aan de dienstverlening aan onze cliënten en voor onze medewerkers verandert er in de praktijk niets. Deze fusie biedt vooral veel kansen maar ook directe en toekomstige voordelen. Zo wordt de zorgverlening van NOVIzorg minder kwetsbaar en kan er door de verlaging van administratieve lasten meer budget aan de directe zorg en ondersteuning van onze cliënten besteed worden. Ondanks dat NOVIzorg als zelfstandige stichting verdwijnt, blijven de naam en identiteit van NOVIzorg gewoon behouden binnen LEVANTOgroep.

Ook leuk om te lezen

Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg

Binnen Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg (IJZ) werken 28 zorgorganisaties samen om de jeugdhulp beter te maken. Doo...

Lees meer

LEVANTOgroep ziet af van zorgpension in Brommelen

De koopovereenkomst van Brommelen 5 in Wijnandsrade wordt ontbonden door LEVANTOgroep. Dat is de conclusie van verkennen...

Lees meer

Radicale vernieuwing in de GGZ

De mens centraal! Ogenschijnlijk vanzelfsprekend, in de praktijk radicaal. Van regels naar relaties. Wat betekent dit...

Lees meer