Lees voor

Corona update

Bekijk hier onze actuele coronamaatregelen.

LEVANTOgroep behoort voor derde keer tot Beste Werkgevers in GGZ

LEVANTOgroep behoort opnieuw tot de beste werkgevers in de branche GGZ, volgens het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek. Haar eigen medewerkers beoordeelden de organisatie voor het derde jaar op rij zeer positief. LEVANTOgroep scoort hoger dan andere deelnemende GGZ organisaties. Daarom is LEVANTOgroep nu voor de derde keer beloond met het keurmerk ‘Beste Werkgever’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

Het recept voor goed werkgeverschap

Uit het onderzoek blijkt dat LEVANTOgroep onder andere uitblinkt in bevlogenheid en betrokkenheid, hier doen medewerkers hun werk met passie. Zij beoordelen deze thema’s met een 8.2 en 8.4. Bij organisaties zonder keurmerk is dit een 7. LEVANTOgroep vindt het belangrijk om betrokken en bevlogen medewerkers te hebben, die met plezier naar hun werk gaan. “Een medewerkers onderzoek geeft ons inzicht hierin, maar geeft ook aan waar we als organisatie nog zaken kunnen verbeteren. Gemotiveerde medewerkers zetten net dat stapje extra om nog betere zorg en dienstverlening voor onze cliënten en klanten te leveren,” licht procesmanager Daniëlle Vandenhove toe.

Onafhankelijk beoordeeld

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers,  is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Beste Werkgevers worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Ook leuk om te lezen

Nieuws

Jaarbeeld 2020 gepubliceerd

Het jaarbeeld van 2020 staat vanaf nu op onze website. Zoals bestuurder Paul Schefman al zei in zijn eindejaarsboods...

Lees meer
Verhaal

Samen groeien door het maatjesproject

Al 30 jaar koppelt LEVANTOgroep Vrijwilligers mensen met een psychische kwetsbaarheid aan vrijwilligers in het Maatjespr...

Lees meer
Verhaal

Met fijne begeleiding weer goed op weg

Te veel psychische klachten. Dat bestaat dus echt. Sarina Vijgen, cliënte bij LEVANTOgroep, vertelt hoe ze de afgelopen ...

Lees meer