Lees voor

LEVANTOgroep behoort voor derde keer tot Beste Werkgevers in GGZ

LEVANTOgroep behoort opnieuw tot de beste werkgevers in de branche GGZ, volgens het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek. Haar eigen medewerkers beoordeelden de organisatie voor het derde jaar op rij zeer positief. LEVANTOgroep scoort hoger dan andere deelnemende GGZ organisaties. Daarom is LEVANTOgroep nu voor de derde keer beloond met het keurmerk ‘Beste Werkgever’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

Het recept voor goed werkgeverschap

Uit het onderzoek blijkt dat LEVANTOgroep onder andere uitblinkt in bevlogenheid en betrokkenheid, hier doen medewerkers hun werk met passie. Zij beoordelen deze thema’s met een 8.2 en 8.4. Bij organisaties zonder keurmerk is dit een 7. LEVANTOgroep vindt het belangrijk om betrokken en bevlogen medewerkers te hebben, die met plezier naar hun werk gaan. “Een medewerkers onderzoek geeft ons inzicht hierin, maar geeft ook aan waar we als organisatie nog zaken kunnen verbeteren. Gemotiveerde medewerkers zetten net dat stapje extra om nog betere zorg en dienstverlening voor onze cliënten en klanten te leveren,” licht procesmanager Daniëlle Vandenhove toe.

Onafhankelijk beoordeeld

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers,  is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Beste Werkgevers worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Ook leuk om te lezen

Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg

Binnen Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg (IJZ) werken 28 zorgorganisaties samen om de jeugdhulp beter te maken. Doo...

Lees meer

Juridische fusie LEVANTOgroep en NOVIzorg

Graag brengen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen LEVANTOgroep. Met ingang van 1 januari 2024 zijn Stich...

Lees meer

LEVANTOgroep ziet af van zorgpension in Brommelen

De koopovereenkomst van Brommelen 5 in Wijnandsrade wordt ontbonden door LEVANTOgroep. Dat is de conclusie van verkennen...

Lees meer