Lees voor

LEVANTOgroep behoort voor derde keer tot Beste Werkgevers in GGZ

LEVANTOgroep behoort opnieuw tot de beste werkgevers in de branche GGZ, volgens het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek. Haar eigen medewerkers beoordeelden de organisatie voor het derde jaar op rij zeer positief. LEVANTOgroep scoort hoger dan andere deelnemende GGZ organisaties. Daarom is LEVANTOgroep nu voor de derde keer beloond met het keurmerk ‘Beste Werkgever’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

Het recept voor goed werkgeverschap

Uit het onderzoek blijkt dat LEVANTOgroep onder andere uitblinkt in bevlogenheid en betrokkenheid, hier doen medewerkers hun werk met passie. Zij beoordelen deze thema’s met een 8.2 en 8.4. Bij organisaties zonder keurmerk is dit een 7. LEVANTOgroep vindt het belangrijk om betrokken en bevlogen medewerkers te hebben, die met plezier naar hun werk gaan. “Een medewerkers onderzoek geeft ons inzicht hierin, maar geeft ook aan waar we als organisatie nog zaken kunnen verbeteren. Gemotiveerde medewerkers zetten net dat stapje extra om nog betere zorg en dienstverlening voor onze cliënten en klanten te leveren,” licht procesmanager Daniëlle Vandenhove toe.

Onafhankelijk beoordeeld

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers,  is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Beste Werkgevers worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Ook leuk om te lezen

Een terugblik op 2022

Sinds 1 januari 2022 is de bestuurlijke fusie tussen LEVANTOgroep en NOVIzorg een realiteit geworden. Beiden organi...

Lees meer
Nieuws

Overname Kamers met Kansen Maastricht

Vanaf 1 april 2023 neemt LEVANTOgroep de uitvoering over van Xonar wat betreft Kamers met Kansen in Maastricht. Xonar he...

Lees meer
Nieuws

Ministers: Voorkom nog meer slachtoffers femicide, haal taboe weg!

Het aantal gevallen van femicide – de moord op een vrouw omdat ze een vrouw is – is in Nederland fors hoger dan in ons o...

Lees meer