Lees voor

Overname Dag en Nachtopvang Maastricht

Vanaf 2 januari 2023 neemt LEVANTOgroep de dag- en nachtopvang over van het Leger des Heils op locatie Statensingel 9 in Maastricht. Het Leger des Heils werd eerder gesubsidieerd door gemeente Maastricht, maar de gemeente kiest nu voor een aanbesteding waarbij er per dakloze een bedrag wordt betaald. Die aanbesteding is nu definitief gegund aan LEVANTOgroep. 

Voor de cliënten verandert niets

De dag-en-nachtopvang blijft plaats bieden voor 20 personen. Momenteel verblijven er gemiddeld 10 personen. Er zal 24-uur per dag begeleiding aanwezig zijn. Er is een team gevormd met daarin ook twee medewerkers die eerder bij de DNO hebben gewerkt. Verder zullen er geen verbouwingen plaatsvinden en de huidige inboedel wordt overgenomen.

Korter verblijf

Op termijn wil LEVANTOgroep de dag- en nachtopvang verder doorontwikkelen tot een kortdurend crisisverblijf, waarbij cliënten snel worden begeleid naar een passende vervolgplek met zorg op maat.

Ook leuk om te lezen

Nieuws

Nieuwe samenwerking beschermd wonen Parkstad

Per 1 januari 2023 start een nieuw samenwerkingsverband dat een Parkstad-breed dekkend aanbod Beschermd Wonen gaat lever...

Lees meer
Vacature

Regionale Samenwerkingsorganisatie zoekt experts

De Regionale Samenwerkings Organisatie (RSO) Zuid-Limburg is op zoek naar bekwame, gepassioneerde, slimme en ervaren men...

Lees meer
Nieuws

Beveiligingsincident Carenzorgt

Wij zijn door ICT-bedrijf Nedap geïnformeerd over een beveiligingsincident met het cliëntenportaal Carenzorgt. Uit ...

Lees meer