Lees voor

Overname Dag en Nachtopvang Maastricht

Vanaf 2 januari 2023 neemt LEVANTOgroep de dag- en nachtopvang over van het Leger des Heils op locatie Statensingel 9 in Maastricht. Het Leger des Heils werd eerder gesubsidieerd door gemeente Maastricht, maar de gemeente kiest nu voor een aanbesteding waarbij er per dakloze een bedrag wordt betaald. Die aanbesteding is nu definitief gegund aan LEVANTOgroep. 

Voor de cliënten verandert niets

De dag-en-nachtopvang blijft plaats bieden voor 20 personen. Momenteel verblijven er gemiddeld 10 personen. Er zal 24-uur per dag begeleiding aanwezig zijn. Er is een team gevormd met daarin ook twee medewerkers die eerder bij de DNO hebben gewerkt. Verder zullen er geen verbouwingen plaatsvinden en de huidige inboedel wordt overgenomen.

Korter verblijf

Op termijn wil LEVANTOgroep de dag- en nachtopvang verder doorontwikkelen tot een kortdurend crisisverblijf, waarbij cliënten snel worden begeleid naar een passende vervolgplek met zorg op maat.

Ook leuk om te lezen

Samen terugblikken op 2023

Een terugblik op het afgelopen jaar Graag nemen we je mee in een terugblik op het afgelopen jaar in de vorm van een jaa...

Lees meer

Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg

Binnen Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg (IJZ) werken 28 zorgorganisaties samen om de jeugdhulp beter te maken. Doo...

Lees meer

Juridische fusie LEVANTOgroep en NOVIzorg

Graag brengen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen LEVANTOgroep. Met ingang van 1 januari 2024 zijn Stich...

Lees meer