Lees voor

Jongerenopvang Jekerzicht

Jongerenopvang Jekerzicht

Wat is Jongeren Opvanglocatie Jekerzicht?

Jekerzicht is een opvanglocatie voor jongeren t/m 23 jaar, die dakloos zijn geworden. Deze jongerenlocatie biedt 14 opvangplekken, 5 crisisbedden en 1 noodbed. Je krijgt er een eigen kamer en deelt de keuken, badkamer en gemeenschappelijke ruimten met andere bewoners. Je kunt voor een korte periode (max 6 weken) wonen in Jekerzicht. 

Wanneer kom je in aanmerking voor Jekerzicht?

Je komt in aanmerking voor Jekerzicht als je niet ouder bent dan 23 jaar, dakloos bent en nergens anders voor onderdak meer terecht kunt 

Woon je in de regio Parkstad en ben je jonger dan 23 jaar? Lees dan verder bij onze Jongerenopvang Putgraaf.

Woon je in de regio Parkstad en ben je ouder dan 23 jaar? Lees dan verder bij Crisisopvang Heugderlicht. Woon je in de regio Maastricht-Heuvelland en ben je ouder dan 23 jaar? Lees dan verder bij Maatschappelijke opvang. 

Help! Ik heb NU een slaapplaats nodig...

Ben je dak- of thuisloos geworden en heb je acuut een slaapplek nodig en ben je jonger dan 23 jaar? Meld je dan bij Jekerzicht. Dan is er plek voor jou en wordt er met jou gekeken wat er nodig is in jouw situatie. Jekerzicht vind je hier: 

Jekerstraat 49
6211 NS Maastricht

Bij Jekerzicht verblijven 

Jongeren Opvanglocatie Jekerzicht biedt jou onderdak, waar je tot rust kunt komen en vervolgens kunt toewerken naar een eigen woonplek. Wij werken samen met jou om problemen op te lossen op het gebied van wonen, financiën, opleiding, werk, justitie, (geestelijke) gezondheid, sociale contacten en vrije tijd. Wij stimuleren dat je naar school of je werk gaat. Heb je geen dag-invulling, dan doe je mee aan de dagbesteding; meedoen vinden wij erg belangrijk. Je helpt mee in én om het huis met huishoudelijke klusjes. Je kunt hulp krijgen bij het behouden van contact met familie en/of vrienden, sport en hobby’s. 

Vanuit het Jekerzicht is het mogelijk om door te stromen naar BZW(begeleid zelfstandig wonen) of zelfstandig wonen met ambulante begeleiding vanuit Jekerzicht. 

Eigen bijdrage

Bij Jekerzicht betaal je een eigen bijdrage van 310 euro per maand.

Meer weten of je aanmelden? 

Heb je vragen over wonen bij Jekerzicht? Of wil je iemand aanmelden? Bel dan naar 06-30904915 of 043-3503490 of stuur een email naar team.jekerzicht@levantogroep.nl