Lees voor

Over LEVANTOgroep

Over LEVANTOgroep

LEVANTOgroep is ervan overtuigd dat iedereen de samenleving verrijkt. Wij hebben de visie dat een actieve deelname aan de samenleving voor iedereen een belangrijke voorwaarde is voor een zinvol en volwaardig leven. Maar psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het moeilijk maken om van het leven te genieten. Daarom bieden wij ondersteuning op het gebied van huisvesting, zorg in de wijk en participatie. Dat kan in de vorm van activiteiten in de wijk zijn, vrijwilligerswerk of werk met loon wat daarbij past.

Wij ondersteunen waar nodig en laten los waar dat kan. Altijd vanuit een positieve energie: wat kan er wel, wat is je kracht?  LEVANTOgroep leert je hoe je het vertrouwen in jezelf terugvindt, zodat je vol zelfrespect deel kunt uitmaken van de samenleving. Zoveel mogelijk op eigen kracht. Daarbij hebben we een leidend principe: We hebben alle tijd voor je.

Zowel inwoners als zorgverleners en gemeenten in Zuid- en Midden-Limburg kunnen bij ons terecht met vragen rondom geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang. We doen ons werk samen met andere organisaties. We werken hard en zetten al onze kennis en ervaring in. LEVANTOgroep toont LEV!

Bestuurlijke fusie LEVANTOgroep en NOVIzorg

Op 1 januari 2022 zijn LEVANTOgroep en NOVIzorg gefuseerd. Beide zorgorganisaties blijven zelfstandig werken. De nieuwe holding LEVANTOgroep-NOVIzorg ondersteunt hen hierbij.

De dienstverlening aan  jou als cliënt verandert dus niet. Ook voor de medewerkers waarmee jij van doen hebt, verandert er niets. De Centrale Cliënten Raad (CCR) die jou vertegenwoordigt, is nu ook actief voor de holding.

Bestuurders Paul Schefman en Wim Pecasse geven samen leiding aan de holding. Zij vormen samen de Raad van Bestuur van LEVANTOgroep-NOVIzorg. Zij zijn er dus ook voor verantwoordelijk dat er zorgvuldig met jouw persoonsgegevens en rechten wordt omgegaan.

Door de fusie brengen LEVANTOgroep en NOVIzorg hun ervaring en kennis bij elkaar en kunnen we de begeleiding en zorg van onze cliënten verder verbeteren.

Print deze pagina uit