Ik wil vrijwilliger worden

VERBREED JE HORIZON bij LEVANTOgroep Vrijwilligers

Psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het lastig maken om van het leven te genieten. Om de dagelijks dingen te doen. Om méé te doen. Daarom zijn de LEVANTOgroep vrijwilligers er: om het leven soms net even wat lichter te maken. Om eenzaamheid te doorbreken en te helpen bij het zetten van nieuwe stappen. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol als het gaat om zingeving.

Wat fijn dat jij bij ons vrijwilliger wilt worden!

Omdat vrijwilligerswerk maatwerk is, hebben we verschillende manieren waarop je als vrijwilliger kunt worden ingezet.

Maatjes, die met een vaste deelnemer in een 1-op-1 contact een keer per 14 dagen een leuke sociale activiteit ondernemen. Bijv. samen wandelen, terrasje pikken, naar de film gaan of een praatje maken.

Zorgvrijwilligers, die cliënten, in een 1-op1- situatie kunnen helpen met een stukje noodzakelijke praktische ondersteuning zoals bijv. hulp bij boodschappen doen, onderhoud van de tuin, vervoer naar het ziekenhuis, de post sorteren, administratie bijhouden etc. omdat cliënten dat zelf (nog) niet lukt.

Interne vrijwilligers, groepsgericht werken in een team binnen een locatie van Levanto.

Wij zorgen voor begeleiding, vergoeding, scholing en verzekering.

Als je onderstaand aanmeldingsformulier invult en verstuurt, nemen we na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek.

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie neem dan contact met ons op via 088-7077600 of vrijwilligerswerk@levantogroep.nl.

Aanmelden voor vrijwilligerwerk

Persoonlijke gegevens


Welk vrijwilligerswerk zou je graag willen doen?*

In welke regio*

Heb je al contact gehad met iemand van LEVANTOgroep Vrijwilligers?*Deel deze pagina