Ik wil vrijwilliger worden

VERBREED JE HORIZON bij LEVANTOgroep Vrijwilligers

Psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het lastig maken om van het leven te genieten. Om de dagelijks dingen te doen. Om méé te doen. Daarom zijn de LEVANTOgroep vrijwilligers er. Zij kunnen het leven soms net even wat lichter maken, eenzaamheid doorbreken en helpen bij het zetten van nieuwe stappen.  

Wat fijn dat jij bij ons vrijwilliger wilt worden! 

Omdat vrijwilligerswerk maatwerk is, hebben we verschillende manieren waarop je als vrijwilliger kunt worden ingezet. 

Maatjes die met een vaste deelnemer in een 1-op-1-contact één keer per 14 dagen een leuke sociale activiteit ondernemen, zoals samen wandelen, een terrasje pikken, naar de film gaan of een praatje maken. 

Zorgvrijwilligers die cliënten in een 1-op-1-situatie kunnen helpen met een stukje noodzakelijke praktische ondersteuning zoals hulp bij boodschappen doen, onderhoud van de tuin, vervoer naar het ziekenhuis, de post sorteren, administratie bijhouden omdat cliënten dat zelf (nog) niet kunnen. 

Interne vrijwilligers die groepsgericht werken in een team binnen een locatie van LEVANTOgroep. 

Wij zorgen voor begeleiding, vergoeding, scholing en verzekering. 

Als je onderstaand aanmeldingsformulier invult en verstuurt, nemen we na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. 

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie neem dan contact met ons op via 088-7077600 of vrijwilligerswerk@levantogroep.nl

Aanmelden voor vrijwilligerwerk

Persoonlijke gegevens


Welk vrijwilligerswerk zou je graag willen doen?*

In welke regio*

Heb je al contact gehad met iemand van LEVANTOgroep Vrijwilligers?*Deel deze pagina