Lees voor

Meedoen

Vrijwilligerswerk doen

Het doen van vrijwilligerswerk kan een mooie manier zijn om iets te betekenen voor een ander, de samenleving en vooral ook voor jezelf. Misschien heb jij wel eigenschappen, talenten en vaardigheden die je kunt inzetten als vrijwilliger?

Verschillende soorten vrijwilligerswerk

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Geef dit dan aan bij je persoonlijk begeleider. Samen kunnen jullie kijken welk soort vrijwilligerswerk en welk soort vrijwilligersorganisatie bij jou past. De mogelijkheden zijn heel divers. Je kunt je laten informeren door gemeentelijke of regionale vrijwilligerscentrales, steunpunten vrijwilligerswerk of buurtcentra die informatie hebben over vrijwilligerswerk bij jou in de buurt. Het is heel belangrijk dat je als vrijwilliger op een goede plek terechtkomt.

Vrijwilligerswerk bij LEVANTOgroep

LEVANTOgroep is één van de vele organisaties die vrijwilligerswerk biedt. Mocht je in je zoektocht tot de conclusie komen dat vrijwilligerswerk bij LEVANTOgroep bij jou past, ga dan naar de pagina 'ik wil vrijwilliger worden'. Lees vooral ook de inleidende informatie over de verschillende soorten vrijwilligerswerk, eventueel samen met je begeleider. Nadat je je online hebt aangemeld neemt Levanto Vrijwilligers contact met je op om te kijken of en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Print deze pagina uit