Kernwaarden

Onze vier kernwaarden bepalen ons handelen, onze zorg en ons werk. Elke dag weer.

Passie

We doen ons werk met passie. We kijken oprecht naar de mens die tegenover ons zit. Wat heeft hij nodig om weer vol zelfrespect de regie in eigen hand te nemen en als een volwaardig burger deel uit te maken van de maatschappij? Op die weg begeleiden we hem, en dat doen we met heel ons hart.

Innovatie

Onze focus ligt niet op de problemen die op ons pad zullen komen. We steken onze energie liever in het bedenken van vernieuwende oplossingen. Daarbij durven we de gebaande paden te verlaten. Zo gebruiken we onze tablet voor beeldcontact met cliënten. We ontwikkelen leer- en werktrajecten om cliënten weer aan een baan te helpen. We zoeken naar nieuwe mogelijkheden in de wijk voor activering en participatie. En zo komen steeds meer innovatieve ideeën tot bloei

Verbinden

Samen gaan we ervoor. Voor de cliënt die met zelfrespect op een volwaardige manier onderdeel gaat uitmaken van de maatschappij. Dat doel bereiken we alleen als we goed samenwerken. Samen met de cliënt. Samen met zijn familieleden en vrienden. Samen met andere organisaties. En dus nemen we het initiatief om alle kennis en expertise van de mensen en organisaties rondom een cliënt met elkaar te verbinden. Samen komen we er wel!

Ondernemen

We ontwikkelen ons steeds meer tot een maatschappelijke ondernemer die zich beweegt op een nieuwe markt die volop in beweging is. We zien kansen en weten van aanpakken. We zijn daadkrachtig, alert op nieuwe mogelijkheden en creëren onze eigen kansen. Kan niet, bestaat niet. Voor elk probleem is er altijd wel een oplossing.

Deel deze pagina