Lees voor

Connect & Disconnect

Connect & Disconnect

In de computerwerkplaats Connect & Disconnect kom je terecht in de wereld van multimedia. Van het bijhouden van social media tot het editen van promotievideo’s en fotomateriaal. Maar ook oude pc's en laptops demonteren en dan zorgen voor goede verwerking van de grondstoffen en oefenen met refurbishen; hier gebeurt het allemaal.

Wie kan er komen werken?

Mensen die het fijn vinden om creatief bezig te zijn op het gebied van ​multimedia. Wil je een stapje verder zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk binnen een dagbestedingslocatie? Dan is dit een logische vervolgstap. Ben je vriendelijk, behulpzaam en kun je goed samenwerken met anderen? Dan is Connect & Disconnect echt wat voor jou. ​Ook 'nieuwe' deelnemers mogen deelnemen, niet alleen deelnemers die verder groeien. 

Passende begeleiding

Bij Connect & Disconnect bieden we ​groepsbegeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Deze zelfstandigheid kan jou helpen in de toekomst en met eventuele ververvolgstappen, waarbij wij jou nog ondersteuning kunnen bieden.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over Connect & Disconnect of één van onze andere ontwikkelingsgerichte dagbesteding? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.