Lees voor

Meubelmakerij Steiger 2

Meubelmakerij Steiger 2

In onze meubelmakerij ga je werken aan allerlei verschillende projecten. Denk hierbij aan het demonteren van pallets, brandhout zagen, kleine en grote meubelprojecten. Bijvoorbeeld tafelbladen, kinderstoeltjes, vrije en gerichte opdrachten. Hierbij wordt er rekening gehouden met de circulaire verwerking van hout. Daarnaast doe je allerlei vaardigheden op, op het gebied van materiaalkennis, machines en gereedschappen, maar ook werknemers vaardigheden en collegialiteit.

Wie kan er komen werken?

Meubelmakerij Steiger 2 is er voor jongeren en volwassenen die op verschillende gebieden in hun leven zijn vastgelopen (of dreigen vast te lopen). Mensen die weer de touwtjes in handen willen krijgen, die graag met hun handen bezig zijn en het leuk vinden om met hout te werken. Wil je een stapje verder zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk binnen een dagbestedingslocatie? Dan is dit een logische vervolgstap, maar ook zijn hier nieuwe deelnemers welkom. Je hoeft geen kennis of ervaring te hebben met houtbewerking om hier aan de slag te kunnen. Als je graag leert en zin hebt om aan de slag te gaan, komt de handigheid vanzelf. Je hebt wel een indicatie nodig van de gemeente om aan te kunnen sluiten bij Meubelmakerij Steiger 2. 

Passende begeleiding

Bij Meubelmakerij Steiger 2 bieden we groepsbegeleiding. Wij staan direct naast je en helpen bij het maken van keuzes. Soms zoeken we samen grenzen op, maar altijd kijken we daarna hoe jij dat vond. De combinatie van (succes)ervaringen en hierop terugkijken leidt tot meer zelfbewustzijn en zelfstandigheid. Deze zelfstandigheid kan jou helpen in de toekomst en met eventuele ververvolgstappen, waarbij wij jou nog ondersteuning kunnen bieden.

Meer weten of je aanmelden?

Heb je vragen over Meubelmakerij Steiger 2 of één van onze andere ontwikkelingsgerichte dagbesteding? Bel dan naar 088-707 7651. Aanmelden kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar intake@levantogroep.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.