Lees voor

LEVANTOgroep vrijwilligers.
Help(en) ons helpen.

  • Zuid- en Midden Limburg
  • per direct

Maatjes gevraagd

Maatjes gezocht

Vind je het leuk om eens in de veertien dagen iets gezelligs met een van onze cliënten te doen? Dan ben jij het maatje dat we zoeken!

Als maatje doorbreek je de eenzaamheid van één van onze cliënten met een langdurige psychiatrische kwetsbaarheid. Je bent geen hulpverlener, je bezorgt je maatje gewoon een moment om naar uit te kijken.

Wat ga je doen?

Eén keer in de twee weken spreek je met je maatje af om iets leuks te doen. Wat? Dat bepalen jullie samen. Je kunt samen wandelen, naar de film, een terrasje pikken, sporten, een puzzel maken of een spelletje doen. Net wat jullie allebei leuk vinden.

Hoe werkt het?

Heb je interesse om maatje te worden? Meld je dan aan bij onze coördinator in jouw regio. De coördinator kijkt welke maatjes goed met elkaar matchen en brengt jullie in contact. Is er een klik, dan begeleidt de coördinator je op de achtergrond. 

Vergoeding

Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar. Je doet er je maatje én jezelf een groot plezier mee. Je verdient er dus geen geld mee, wél krijg je een onkostenvergoeding. Daarnaast zorgt LEVANTOgroep Vrijwilligers voor een goede begeleiding en een verzekering. Ook kun je kostenloos gebruik maken van ons scholingsaanbod.

Interesse

Wil je meer weten of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Bel dan naar 088 - 707 7600 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@levantogroep.nl