Lees voor

Participatielocatie Vrije Academie Parkstad (VAP)

  • Parkstad
  • Spekhofstraat 15, 6466 KP, Kerkrade

Op de Vrije Academie Parkstad (VAP) in Kerkrade organiseren LEVANTOgroep, Radar en Mondriaan samen creatieve en laagdrempelige bijeenkomsten. Hier kun je fijn creatief aan de slag gaan en tegelijk mensen ontmoeten die hier ook graag mee bezig zijn. Of je nu wilt tekenen, vilten, diamond painten, beeldhouwen of kleien, bij ons vind je een activiteit die bij jou past. En natuurlijk staat gezelligheid altijd centraal.

Over Vrije Academie Parkstad

We zitten in een multifunctioneel gebouw samen met onder andere Restaurant Roots, Kinderopvang Ratatouille, De Ruilwinkel en het Poppodium. VAP bevindt zich op de 3e verdieping en is rolstoeltoegankelijk. 

Wanneer kom je in aanmerking?

Het is mogelijk om gratis deel te nemen met een geldige indicatie, maar ook deelnemers van onze samenwerkingspartners Mondriaan en RADAR zijn van harte welkom. Daarnaast is het fijn dat er ook buurtbewoners kunnen deelnemen, wel tegen een betaling.

locatie sfeerimpressie
Anja neemt je mee naar de Vrije Akademie Parkstad

Meer weten of je aanmelden?

Wil je meer weten over participatie bij Vrije Academie Zuid Oostelijke Mijnstreek (VAZOM)? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met afdeling intake.