Vrijwilligerswerk dat bij je past!

Vrijwilligers zijn heel belangrijk. In de hele samenleving en zeker ook binnen de Levantogroep. Op allerlei manieren lever je als vrijwilliger een bijdrage aan het vergroten van de kwaliteit van leven van medemensen. En het doen van vrijwilligerswerk levert ook weer iets op voor jou zélf. Levantogroep investeert daarom graag in vrijwilligers. De juiste vrijwilliger op de juiste plek én kijken naar welke talenten een vrijwilliger heeft en hoe of waar die kunnen worden ingezet vormen daarbij belangrijke uitgangspunten. We kijken graag samen met jou welke mogelijkheden bij jou passen.

Levantogroep Vrijwilligers is het onderdeel van de Levantogroep dat de inzet van vrijwilligers regelt. De in 1990 opgerichte Stichting Horizon is de voorloper van Levantogroep vrijwilligers en levert jarenlange ervaring met het werven, inzetten, begeleiden en coachen van vrijwilligers. In de gehele regio Zuid-Limburg kun je als vrijwilliger worden ingezet. Woon je in Midden-Limburg? Ook dan kijken we graag met jou naar mogelijkheden bij jou in de buurt.

Maatwerk

Vrijwilligerswerk is maatwerk. En daarom zijn er verschillende manieren waarop je als vrijwilliger kunt worden ingezet. Bijvoorbeeld in een 1-op-1 contact met een cliënt. Of in groepsverband. Je kunt aangenaam gezelschap bieden. Maar ook praktische ondersteuning bieden. Er is veel mogelijk. Het gaat er om wat bij jou past en wat jij te bieden hebt en leuk vindt om te doen.

Aanmelden 

Lijkt het je wel iets om vrijwilligerswerk te doen bij één van onze cliënten? Of ben je op zoek naar een maatje? Meld je dan nu aan via ons inschrijfformulier:

Ik wil vrijwilliger worden!

Ik zoek een vrijwilliger!

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

E-mail:        vrijwilligerswerk@levantogroep.nl 
Telefoon:    043-3621567 (op werkdagen van 9:00-17:00 uur bereikbaar)
Post:           Postbus 712, 6130 AS Sittard 

Deel deze pagina