'Manus van Alles’ festival in Maastricht

01-07-2015

Zondag 28 juni was het weer zover, de wijk Wittevrouwenveld in Maastricht stond weer een hele dag in het teken van het jaarlijkse ‘Manus van Alles’ festival.

Het gratis festival staat nationaal en euregionaal bekend als een feest dat verbroedert. Met een aanstekelijke mix van exotische culturen en Maastrichtse ambiance is een vrolijke boel al bijna gegarandeerd. Iedereen kijkt er met plezier over de schutting van zijn eigen cultuur. Naast drie kleurrijke podia met muziek en dans, was er een culturele wereldmarkt, een festivalbraderie, het Jumbo Kidsfestival, een Nomadendorp en Cantina Latina. Voor elk wat wils!

Ook LEVANTOgroep was vertegenwoordigd met het in de wijk Wittevrouwenveld gelegen ‘Werkhuis’ en de daarin gevestigde tweedehands kledingwinkel en kledingreparatieservice Hersteldraad. Samen werden vanuit een mooie, zelfgemaakte stand de verschillende creatieve werkplaatsen binnen het Werkhuis toegelicht en gepromoot.

Kom gerust zelf ook eens een kijkje bij ons nemen!

Voor meer informatie over Hersteldraad en het Werkhuis kun je contact opnemen met Jim Roijen, kwartiermaker regio Maastricht-Heuvelland: jim.roijen@levantogroep.nl.

Deel deze pagina