Hoeveteam Westelijke Mijnstreek klaart grote klus bij BOSS park

06-08-2015

Onlangs startte het Hoeveteam Haagsittard van RIBW regio Westelijke Mijnstreek (onderdeel van de LEVANTOgroep) met het bosmaaien van de crossbaan bij het BOSS park. Mede vanwege het mooie, zonnige weer werd begonnen met een gezamenlijke picknick, waarna het bosmaaiteam de werkzaamheden met een goed gevulde maag kon uitvoeren.

De rest van het team kon ondertussen gebruik maken van de sportfaciliteiten op het BOSS park. Het was een geslaagde dag met veel activiteit en gezelligheid. Het bosmaaien van de crossbaan bleek een dermate grote klus, dat het helaas niet lukte om deze op één middag af te ronden. Maar geen nood! Onze bosmaaiers hadden er geen enkel probleem mee om een paar keer terug te komen om de klus te klaren. De crossbaan ligt er inmiddels weer op en top bij en kan weer volop gebruikt worden.

Het Hoeveteam is er super trots op dat ze voor het BOSS park en de buurtbewoners iets hebben kunnen betekenen. En natuurlijk blijft het Hoeveteam betrokken bij het onderhoud van de crossbaan en, indien nodig, voor andere klussen.

Heb je zelf een klus waar het Hoeveteam wellicht bij kan helpen? Neem dan contact op met Falco Vliex, falco.vliex@levantogroep.nl, tel. 06 - 43870130 of Jos van de Kruys, jos.vandekruys@levantogroep.nl, tel. 06 - 41643819.

Deel deze pagina