Nieuws

22-03-2019
Participatie Slot Schaesberg
Het plan van Stichting Landgoed Slot Schaesberg en restaurateur BOEI is om het kasteel en de hoeve met ambachtelijke technieken op een historisch verantwoorde wijze in de komende 25 jaar te herbouwen. Het slot wordt een educatieve toeristische attractie. Het project zal ook tijd
Lees meer
22-03-2019
Focus op zorg
Medewerkers van LEVANTOgroep willen kunnen focussen op ondersteuning van cliënten. Niet op inkoop. Daarom startte LEVANTOgroep samen met het NIC een traject om het inkoopproces te verbeteren.
Lees meer
26-02-2019
LEVANTOgroep Vrijwilligers op L1
Eenzaamheid is een steeds groter probleem in Limburg. Meer dan 1000 mensen zoeken een maatje. Zoals Jos, die graag iemand zou hebben om samen trekharmonica mee te spelen.
Lees meer
19-02-2019
LEVANTOgroep onderdeel van nieuw convenant WijkLeerbedrijf Maastricht Daalhof
Op vrijdag 15 februari vond de kick-off plaats van de nieuwe samenwerking in het WijkLeerbedrijf Maastricht. En LEVANTOgroep was erbij. Op deze dag is het feestelijke startsein geven voor de nieuwe groep deelnemers die actief aan de slag gaat in de wijk Daalhof.
Lees meer
Opening 't Plateau Kerkrade
12-02-2019
't Plateau Kerkrade feestelijk geopend
Donderdagmiddag 7 februari heeft wethouder Leo Jongen ’t Plateau op de Monseigneur Van Gilsstraat 6 officieel geopend. Dit is een nieuwe locatie van LEVANTOgroep waar arbeidsmatige en (re)creatieve participatie activiteiten worden aangeboden.
Lees meer