Persbericht

29-06-2017

Nieuwe Kruidvat winkel aan de Malbergsingel 40 feestelijk geopend

Kruidvat heet alle klanten uit Maastricht en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Malbergsingel 40 in Maastricht. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Michaela Keulen één minuut gratis winkelen voor Impuls. Impuls valt onder de LEVANTOgroep en is een opvangvoorziening voor mensen die tijdelijk dak- en/of thuisloos zijn. Michaela wist een flink aantal verzorgingsproducten te verzamelen, die van pas komen voor mensen met kinderen die de producten voor zichzelf – of voor de kinderen – goed kunnen gebruiken.

“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is ontzettend fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Impuls“, vertelt winkelmanager Diana Snijders. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Diana en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Maastricht en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”

Verzorgingsproducten voor dak- en thuislozen

Michaela Keulen, persoonlijk begeleider bij Impuls, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat en alle klanten hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen voor de bewoners van Impuls. Daarbij komen de verzorgingsproducten goed van pas en dat is geweldig!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Deel deze pagina